maanantai 8. syyskuuta 2014

Viimeinen vaihe D odottaa! Ratkaisujen löytäminen ja mallin luominen on ryhmillä osittain kesken

Hei,
tänään alkaa D-vaihe opintojaksollamme KYV.

Luin blogejanne, joihin edellisviikolla olitte kirjanneet kaikki hyviä kysymyksiä. Mukava oli nyt lukea vastauksien etsimistänne ja dialogejanne. Osalla ryhmistä tehtävä on kuitenkin vielä kesken kovasti: malli, kuvio, kaavio, ohjeisto tms. on tekemättä. Muodon ja ilmaisutavan saatte päättää itse. Palatkaa vielä täydentämään viime viikon tehtävää opintopiirit KYVykkäät ja Tixxin karanneet. Tai kertokaa, missä tuotoksenne on, jos en olekaan sitä löytänyt. Keskustelujanne olen lukenut. Jotta asia saadaan valmiiksi, on otettava ehkä puheyhteys opiskelijakavereihin.

Mutta vaiheeseen D kuitenkin jo:

Kun vaihe C on valmis, on aika arvioida asiaa uudelleen: Mitä uusia kysymyksiä tuotokseenne liittyen löydätte? Mitä puutuvia paloja on nähtävissä? Mihin ette osanneet alkuksi ottaa kantaa, joka nyt näyttäisi puuttuvan kokonaisuudesta? Näihin vastaaminen on tämän viikon tehtävänä. Työstäkää asiaa jälleen blogiinne ja lisätkää näkyville blogiinne Sivulle tai postaukseen (blogiteksti).

Tällä viikolla on aika valmistautua myös ensi maanantain 15.9. klo 17.00 alkavaan opintojakson päätösistuntoon. Siellä opintopiirit esittelevät C-vaiheen tuotoksensa (malli, kuvio, kaavio yms.) ja kertovat itsearvioinsa sekä kehittymisen kohtansa.

Tarpeen tullen ottakaa yhteyttä, neuvon kutakin opintopiiriä eteenpäin, jos nyt tuntuu hankalalta ymmärtää tehtävän kulkua.

Opintojakso on kohta valmis, tsemppiä viimeiseen viikkoon!

Terveisin Anne-Maria

Puuttuva pala?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti